Vbblikk AS

Glassrekkverk

Uhindret utsikt – enkelt vedlikehold

Et glassrekkverk gir deg fritt utsyn til verden!

Glassrekkverk har både estetiske og praktiske fordeler, satt opp mot andre rekkverksløsninger. Vbblikk kan tilby deg Easy Glass Smart. Et stolpefritt system for glassrekkverk, fra Q-railing.

Rekkverket er svært værbestandig. Faktisk er det designet for å tåle svært hardføre forhold, og er testet i Tyskland. Det er selvfølgelig typegodkjent også for norske forhold.

Hvorfor glassrekkverk?

Det er et ganske attraktivt valg om du har lyst på et moderne alternativ til mer tradisjonelle rekkverk i tillegg til at det ser bra ut nærmest uansett hvor du setter det opp.

Her er bare noen av fordelene du får med et glassrekkverk:

  • Du får et moderne rekkverk med et flott utseende
  • Et glassrekkverk er laget av herdet glass eller laminat og er meget holdbart
  • Selv om det er laget av glass må et glassrekkverk møte like sikkerhetsstandarder som et tradisjonelt rekkverk. Moderne glassrekkverk splintrer ikke om det knuses.
  • Du kan nyte klar og uhindret utsikt gjennom materialet på rekkverket! Dette er dermed det ideelle rekkverket for alt fra balkonger og terrasser til verandaer og på toppen av høye bygg.
  • Vedlikeholdet som kreves er minimalt sammenlignet med rekkverk av treverk og metall. Du rengjør det bare med vanlig vindusvask!
  • Du får glassrekkverk i mange forskjellige stiler, og de kan lett tilpasses dine krav og standarder.

Kontakt oss i dag om du vil ha et Easy Glass Smart glassrekkverk fra Q-railing, så hjelper vi deg med det du trenger!

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle