Vbblikk AS

Om oss

Vil du vite mer om bedriften?

Om Vbblikk AS

VBBlikk AS er et blikkenslagerselskap bygget på mer enn 30års erfaring. Tråden går fra Botn og Langva AS, videre til Vidar Botn AS og så til VBBygg AS. Langs veien har selskapet vinklet seg mer mot industribygg og stål. Når vi nå starter et rent blikkenslagerselskap er det for å fokusere fullt på det fagområdet som ligger vårt hjerte nærmest.

VBBlikk AS utfører små og store blikkenslager/-taktekkingsarbeider  til bolig og industri. Vi leverer til byggefirmaer, industri og private. Kvalitet og service er vår hovedfokus.

KVALITETSSIKRING AV EGET ARBEID

Til kvalitetssikring og dokumentasjon bruker vi Kvalitetskontroll AS, dette er et program som gjør at vi enkelt kan sende rapporter til våre kunder. Alt av bildedokumentasjon, skisser, tegninger og annet legger vi inn og følger opp.

ARBEIDSVARSLINGSPLANER, SKILTENDRINGER OG ARBEID PÅ KOMMUNAL GRUNN

Alle våre blikkenslagere har gjennomgått kurs i arbeidsvarsling, dette vil si at vi har kursene som trengs for å jobbe på kommunal grunn og i nærheten av offentlig vei. Vi lager varslingsplan og sender inn denne for godkjenning før arbeidet startes opp.

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du noen spørsmål?

0/5 0 tilbakemeldinger

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle